Sieradenontwerp

Wij maken gouden, platina en zilveren sieraden vaak in combinatie met edelstenen en diamanten. De ontwerpen kenmerken zich door een eigentijdse stijl waarbij originaliteit en de wens van de klant voorop staat. Uw oude sieraden zijn ook welkom en kunnen worden vermaakt of omgesmolten tot een nieuw ontwerp.
hand-met-ring-2

Sieraden op maat

Wilt u voor een speciale gelegenheid een sieraad laten maken of heeft u een edelsteen die u wilt verwerken? Wij kunnen ieder sieraad voor u op maat maken. Zo hebben wij het ambtsketen voor de gemeente Waalwijk ontworpen en gemaakt. Kijkt u in onsfotoalbum voor meer werk.

Reparatie

Een sieraad koopt of krijgt u voor het leven. Goed onderhoud is noodzakelijk. Ook reparatie en restauratie aan uw edelmetalen sieraden is bij ons mogelijk. Wij repareren naast sieraden, ook grootzilverwerk, koperen/bronzen of tinnen voorwerpen en titanium brilmonturen.
hand-met-ring-2

Horloge- en uurwerkreparatie

Voor vakkundige reparatie aan uw horloge of uurwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij herstellen, repareren gouden, zilveren en metalen horloges en uurwerken. Ook voor het reguliere reparatiewerk en vervangen van batterijen aan uw horloge of uurwerk kunt u bij ons terecht.